Jäsenillat

Jäsenillat käynnistyvät 6.9 alkaen klo 18 – 20 Piparkakkutalolla. Jäsenillat pidetää joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina ja niihin voi osallistua Piparkakkutalolla turvallisuusohjeita noudattaen, tai etänä Jitsi Meet videoyhteydellä.

Linkki videoyhteyteen julkaistaan noin tuntia ennen jäsenillan alkamista yhdistyksen nettisivuilla.

Syyskuussa 6.9

Lokakuussa 4.10

Marraskuussa 1.11

Joulukuun jäsenillasta ilmoitetaan erikseenKESÄKUUN JÄSENILTA PIDETTIIN 3.6.2021 VERKKOTAPAAMISENA.

Illan teemana oli osittaisen auringonpimennyksen tarkkailu 10.6.2021 Botanialla, sekä “aurinkoputkitapahtuman” järjestelyt heinäkuussa.

Illan pääteeksi oli perinteinen tietovisa. Jannen laatimassa viisikohtaisessa aurinkoaiheisessa kysymyssarjassa voitto heltisi lukemilla 4/5.


Paikalle saadaan aurinkoputki johon on yhdistetty kamera ja tietokone, joten useammalla on mahdollisuus tarkkailla yhtä aikaa tätä melko harvinaista luonnontapahtumaa.

Tapahtuma on suljettu yksityistilaisuus ja paikalle pääsevät vain Sulaset ry:n jäsenet. Tilaisuuteen voi tulla klo 12:00 alkaen. Pimennys alkaa noin klo 12:50

Aikaisemmasta ilmoituksesta ( sisäänpääsy tasatunneittain) poiketen sisään pääsee joustavasti klo 12 – 14 välisenä aikana.

Tilaisuudessa noudatetaan turvaohjeita:

Maskin käyttö

Käsihygienia

Turvavälit

Tapahtumaan osallistujista pidetään nimilistaa. Omat eväät mukaan.

10.6 tilaisuus on kenraaliharjoitus heinäkuun yleisötapahtumaa silmällä pitäen.

Tule mukaan. Sinun mielipiteesi on tärkeä toiminnan ideoimisessa ja toteutuksessa.


Jäsenillat järjestetään aina kuukauden ensimmäisenä torstaina. Olosuhteista riippuen verkkotapaamisina, kivijalkatapaamisina, tai hybridikokouksina.

Elokuussa jäsenillat ovat kesälomalla.


Kokoukseen osallistumisesta Jitsi-alustalla löytyy ohjeita netistä.

Tässä yksi linkki ohjeisiin…..