SEULASET RY VUOSIKOKOUKSEN 2021 PÄÄTÖKSIÄ

Vuosikokouksessa 8.4.2021 oli läsnä 12 henkilöä, joista osa osallistui kokoukseen nettiyhteyden välityksellä. Kokouksessa puhetta johti Timo Hoikkala.

Koronaepidemia ja sen mukanaan tulleet rajoitukset haittasivat yhdistyksen kauden 2020 toimintaa maaliskuusta alkaen. Joitakin jäseniltoja ja tähtinäytöksiä voitiin järjestää kulloistenkin rajoitusten puitteissa, mutta isommat tapaamiset, kuten Jakokosken kyläyhdistyksen kanssa yhdessä järjestetty perinteinen Hallowen tapahtuma jouduttiin peruuttamaan.

Repaleisesta toimintavuodesta huolimatta yhdistyksen talous hoidettiin plusmerkkisesti ja vuosikokous hyväksyi yhdistyksen hallitukselle vastuuvapauden vuoden 2020 toiminnasta ja taloudesta.

Kauden 2021 toiminta on myös vahvasti rajoitusten säätelemää. Vuosikokouksessa ei hyväksyttykään sen johdosta tulevan loppukauden toiminta- ja taloussuunnitelmaa, vaan tilannetta tarkastellaan kevään ja kesän aikana. Kun loppuvuoden koronatilanne ja sen mukanaan tuomat kokoontumisrajoitukset ovat paremmin tiedossa, niin hallitus kutsuu jäsenistön koolle suunnittelemaan ja päättämään syksyn 2021 – kevään 2022 toiminnasta.

Jäsenmaksu päätettiin säilyttää ennallaan: 15€/henkilö, 10€/opiskelija ja 5€/perheenjäsen.

Jäsenmaksulaskut lähetetään loppukesästä jäsenkirjeen mukana.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Janne Laukkanen ja hallituksen jäseniksi Matti Holopainen, Juha Myller ja Ilkka Piiroinen.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Timo Hoikkala ja varalle Otto Huhta


Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 13.4.2021 valittiin yhdistyksen varapuheenjohtajaksi Matti Holopainen ja yhdistyksen sihteeriksi Juha Myller.


JÄSENILTA 6.5.2021 klo 18

Seuraava jäsenilta järjestetään verkkotapaamisena Jitsi-alustalla. Osallistumislinkki ilmestyy Seulasten www sivulle tuntia ennen jäsenillan alkamista.

Illan teemana on harrastustoiminnan järjestäminen poikkeusolosuhteissa.

Tule mukaan. Sinun mielipiteesi on tärkeä toiminnan ideoimisessa ja toteutuksessa.

Kokoukseen osallistumisesta Jitsi-alustalla löytyy ohjeita netistä.

Tässä yksi linkki ohjeisiin: